Transferstorm losgebarsten op Standard

Steven Bologne
| 0 reacties
Transferstorm losgebarsten op Standard
Foto: © SC

Volg Standard nu via WhatsApp!

Vanavond om middernacht gaan de transferpoorten voor enkele maanden dicht, vandaag wordt het wellicht een drukke dag op de transfermarkt. Bij Standard misschien nog net ietsje meer als op een ander.
 
De Luikenaars polsten naar de diensten van Wesley Sonck, Mbo Mpenza en Walter Baseggio. Elke piste werd echter al verlaten. Met Mpenza had Anderlecht zelfs een ruil in gedachten met Oguchi Onyewu, de surplus van 4 miljoen euro vond Standard dan weer te weinig. Sonck weigerde een terugkeer naar België terwijl de looneisen van Baseggio niet haalbaar waren voor Standard. Ook Stipe Pletikosa komt niet naar Sclessin, het Engelse Fulham kan wellicht betere papieren voorleggen.

Orlando Dos Santos en Dante, respectievelijk linksmidden en linksachter bij Sporting Charleroi, staan ook op de lijst maar zijn niet meteen geneigd om naar Standard te verhuizen.
 
In omgekeerde richting verlaat de 31-jarige Rodrigo Costa al het wankelende schip. De Braziliaan kon in overleg met de club zijn contract verbreken. Hij speelde tot op heden slechts één keer voor Standard, op de openingsspeeldag in Lokeren.
 
De al zo fel uitgedunde aanval verliest mogelijk alweer een pion. Hakim Bouchouari wordt door Standard meer dan waarschijnlijk voor één seizoen uitgeleend aan FC Brussels. Wat er ongetwijfeld op moet wijzen dat Standard met verschillende pistes in het achterhoofd moet zitten. Nog enkele uren heeft Standard de tijd, Voetbalkrant volgt het voor u op de voet. [AN]
    
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties