Opwijk maakt deel uit van tv-programma

Steven Bologne
| 0 reacties
Opwijk maakt deel uit van tv-programma
Foto: © SC

Productiehuis Woestijnvis, die instaat voor de uitzendingen van Man Bijt Hond op de VRT, heeft besloten om dit seizoen vierdeklasser KSK Opwijk van dichtbij te volgen. De uitzendingen gaan aanstaande maandag van start.
 
“Het productiehuis draait sedert de eindrondewedstrijd op het veld van FC Bleid (21 mei 2006) reeds proefopnames. Aangezien toen nog niet vaststond of het project wel zou doorgaan, hebben we hieromtrent geen promotie gevoerd. Eigenlijk weten we sinds een week pas officieel dat het hele project werd goedgekeurd door de VRT.”
 
“Enkele dagen geleden werden ons twee testprogramma's getoond om duidelijk te maken hoe het er zal uitzien. De hele reportage van komende maandag wordt gekoppeld aan de wedstrijd van zondag op het veld van Verbroedering Meldert, waaruit in principe de doelpunten worden getoond. Tussendoor wordt ingezoomd op een aantal medewerkers van KSK Opwijk en worden er tevens kleine reportages over deze personen ingelast. Maandagavond, na het avondnieuws, zouden we in principe als laatste item aan bod komen in het programma”, aldus secretaris Guy Cools aan onze redactie.
 
KSK Opwijk is de club van de 85-jarige ere-voorzitter Jean Wijnants, die de vierdeklasser zomaar even heeft opgenomen in zijn testament. KSK Opwijk dus elke week te zien op de openbare omroep.
    
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

3e amateurliga B

Nieuwste reacties