Boskamp komt het uitleggen in Studio 1

Thomas Dubois
| 0 reacties
Boskamp komt het uitleggen in Studio 1
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Het Europees geweld ligt amper achter ons of de zesde speeldag in de vaderlandse competitie staat al op het programma. Die speeldag levert enkele interessante duels op, duels die ongetwijfeld in Studio 1 op zondag zullen besproken worden. Frank Raes ontvangt zondag ex-radiojournalist Jan Wauters en ex-voetballer Piet den Boer. Zij zullen de klus niet alleen klaren. Nu zondag ontvangt Frank Raes één gast, en niet de minste: Johan Boskamp.
 
Boskamp werd ontslagen bij Standard en komt hierover z’n verhaal doen. Toen zei hij: “Nu ben ik echt wel met m’n smoel tegen de betonmolen gelopen.” De guitige Nederlander liet het niet aan z’n hart komen en vertrok prompt op vakantie. Nu is ie terug en vertelt over hoe voetbal ooit z’n passie was, een passie die nu stilaan uitgeblust raakt.
 
De volgspot zal nu zondag gericht worden op de maestro van Standard. Sergio Conceiçao werd vorig seizoen voor enkele maanden geschorst maar is nu terug en is vastberaden om Standard naar een hoger niveau te tillen. Studio 1 volgt hem.
 
Daarnaast zijn er uiteraard samenvattingen van de zondag gespeelde wedstrijden én worden de doelpunten bekeken van de overige duels op zaterdag. Piet den Boer zit er niet enkel om te analyseren. Hij is namelijk één van de twee ‘pinanti-nemers’ nu zondag. Hij neemt het op tegen Eddy Voordeckers in Pinanti is Pinanti.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties