'We werken aan concept tegen spreekkoren'

Anthony Van der Planken
| 0 reacties
'We werken aan concept tegen spreekkoren'
Foto: © SC

Steven Van Beethoven, wedstrijdcoördinator bij Germinal Beerschot, wil dat de spreekkoren in zijn stadion zo snel mogelijk stoppen. De afgelopen dagen kwamen de supporters van Germinal Beerschot opnieuw in opspraak nadat enkelen onder hen zich tijdens de wedstrijd tegen Westerlo lieten opmerken met speekkoren aan het adres van Bernt Evens.

"Wij vinden het terecht dat de pers dit zo groot uitspeelt", vertelt Van Beethoven op Sporza. "Je kunt één, twee of drie keer iets roepen, maar op een bepaald moment moet het stoppen. Sommigen beseffen niet waar ze mee bezig zijn. Ludieke slogans zijn van harte welkom, maar al wat kwetst moet verboden worden."

"Hier heeft niemand nog iets aan. Het is niet zo dat als je een stadion binnenkomt, dat alle remmen los mogen.  Wij vinden het niet leuk meer, dit kan gewoon niet en het kan onze club schade toebrengen. Daarom zijn we een concept aan het uitwerken om dit te stoppen. Het is vooral de bedoeling om de supporters te sensibiliseren. We gaan een concept uitwerken waarbij we andere instanties betrekken, zoals de politie."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties