Welke trainer staat op de wip?

Dirk Pieters
| 0 reacties
Welke trainer staat op de wip?
Foto: © SC

Na zeven speeldagen komen enkele trainers al onder druk te staan. De eerste trainerswissel was enkele weken geleden al een feit, maar hoelang het nog gaat duren alvorens een nieuwe trainer op straat wordt gezet is nog onduidelijk. Toch mogen al enkele coaches vrezen voor hun plaatsje. Zo staat Lierse alleen laatste met één punt uit zeven wedstrijden. Ook Beveren en Sint-Truiden doen het niet uitstekend. Zijn staan samen op de voorlaatste plaats met vier punten uit zeven duels.
 
De drie trainers kwamen aan het woord in de Gazet van Antwerpen. Zij vertelden vooral over de gebreken van hun club. 
Trost (Lierse): "Ik vrees dat we te weinig kwaliteit hebben in de groep. We kunnen niet anders dan elke week strijden om de punten. Veel eersteklassers hebben meer kwaliteiten dan wij. We zijn niet de zwakste club, maar dan moeten de resultaten wel gaan veranderen. Als dat niet gaat gebeuren, ben ik de kop van Jut", aldus de Lierse-coach.
 
Caers (Sint-Truiden): "Het amateurisme moet uit onze ploeg. Het lijkt voor sommige profspelers maar een spelletje. Jongens die niet alles geven, vliegen onmiddellijk uit de ploeg. Als ik zie hoe Asanda Sishuba invalt na 70 minuten, dan maak ik me zo druk. Als je zo’n mentaliteit hebt, dan hoor je hier niet thuis."
 
Meeuws (Beveren): "Ik heb het al eens gezegd en ik blijf het herhalen. Het is de bedoeling om Beveren in eerste te houden, maar het zal niet simpel zijn. Kwaliteit is er genoeg, maar het komt er niet uit. We kunnen enkel maar hard blijven werken." [AN]


 
 
 
        
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties