Bailly: 'We zijn klaar voor Anderlecht'

Philippe Crols
| 0 reacties
Bailly: 'We zijn klaar voor Anderlecht'
Foto: © SC

Volg KRC Genk nu via WhatsApp!

Als Racing Genk het zaterdag in de vooravond opneemt tegen Anderlecht zal het Limburgse doel door Logan Bailly verdedigd worden. De amper 20-jarige doelman is dit seizoen de titularis bij Genk en blikt in Het Laatste Nieuws vooruit naar de topper en de rest van zijn carrière. 

"Ik zal allicht heel wat werk krijgen zaterdag, maar dat is voor mij makkelijker dan een wedstrijd waarin je maar een of twee ballen moet pakken. Nu is het makkelijker om je een hele wedstrijd te concentreren. Ons team is in ieder geval klaar voor Anderlecht. We hebben dan ook niets te verliezen, want zelfs al keren we zonder punten terug dan blijven we nog in de top-3", aldus de jonge doelman. 

Wat voor soort doelen heeft Bailly nog voor ogen voor zijn verdere carrière? "Ik ben Belg dus heb altijd al wel de droom gekoesterd om ooit eens een keertje voor de Rode Duivels te spelen. Dat moet niet meteen, maar mocht Vandereycken me nodig hebben, dan ga ik daar met plezier op in. Wat Genk betreft hoop ik hier nog lang te mogen blijven. Ik ben hier heel gelukkig en wil me dit jaar echt bewijzen. Het buitenland is voor elke jonge speler natuurlijk wel de max, maar daar denk ik nog niet meteen aan."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties