Peeters: 'Nog geen seconde spijt gehad van transfer'

Anthony Van der Planken
| 0 reacties
Peeters: 'Nog geen seconde spijt gehad van transfer'
Foto: © SC

Bob Peeters maakte afgelopen zomer op eigen verzoek de overstap van Racing Genk naar Lierse. Ondertussen kende Peeters nog niet veel geluk bij de Pallieters. De club staat troosteloos laatste met 1 op 24 en Peeters is bovendien drie maanden out. Toch geeft de aanvaller nog niet op. Hij heeft niet eens spijt van zijn transfer.

"Ik heb nog geen seconde spijt gehad", vertelt Peeters in Het Laatste Nieuws. "Ik zat met Lierse in mijn hoofd en heb mijn hart laten spreken. Af en toe denk je wel eens: dju, ik had nu mee op kop kunnen staan in plaats van troosteloos laatste met één punt. Maar ja, een keuze is een keuze. Ik ben blij voor de mensen van Genk dat ze op kop staan. En echt, ik heb het hier volledig naar mijn zin."

Lierse pakte één puntje uit acht wedstrijden, maar toch geeft Peeters nog niet op. "Zulte Waregem, Brussels, Cercle Brugge: ze waren niet beter dan ons. Alleen verliezen we en moet je dus zwijgen. Het is elke keer nét niet, dan mogen we nog 60 minuten hebben gedomineerd. Er is kwaliteit, maar het komt er niet uit. We creëren te weinig kansen, maar dat wisten we voor het seizoen al."

"Veel hangt af van de uitslag tegen Beveren zaterdag. Winnen we, staan we op drie punten van de voorlaatste. Eén overwinning en we zijn misschien vertrokken. Daar geloof ik in. Ik wil zestiende eindigen, en in het ergste geval, desnoods de eindronde spelen."
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties