Tottenham doet uitstekende zaak

Dirk Pieters
| 0 reacties
Tottenham doet uitstekende zaak
Foto: © SC

In groep B, de poule van Club Brugge, won Tottenham met 0-2 op het veld van Besiktas. Een mooi resultaat voor de Engelse club. Berbatov bracht eerst de 0-1 aan en zorgde later in de wedstrijd zelf voor de 0-2 eindstand.
 
Het was even wachten op een doelpunt, maar op het halfuur zorgde Ghaly voor de 0-1 voorsprong. De actie begon bij Berbatov. Hij omspeelde drie spelers en bracht daarna de bal tot bij de Ghaly, die beheerst afwerkte. De thuisploeg kreeg één goede kans, maar de vrije trap van Burak Yilmaz was geen probleem van Paul Robinson. Dat was meteen ook de verdiende ruststand.
 
Ook in de tweede helft bleef Tottenham de betere ploeg en kwam het rond het uur op 0-2. Dit keer was het Dimitar Berbatov zelf die voor het doelpunt zorgde. Hij zette doelman Runje, ex-Standard, op het verkeerde been. Ook Robbie Keane schoot nog een goede kans op de dwarsligger. Het bleef uiteindelijk bij 0-2.
 
Een uitstekend begin voor de Engelse club. Voor Besiktas zit er niets anders op dan de volgende wedstrijd minstens één punt te pakken. [AN]
    
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties