Ingrao terug op Belgische velden

Kristof Blomme
| 0 reacties
Ingrao terug op Belgische velden
Foto: © SC

Lierse bengelt dit seizoen, net zoals vorig jaar, troosteloos onderin het klassment. In de zoektocht naar versterking kwamen de Pallieters uit bij Marco Ingrao, enkele jaren geleden nog onder contract bij Racing Genk. 

Met een 1/27 heeft Lierse dringend nood aan punten. Daarvoor rekent het onder andere op nieuwkomer Marco Ingrao. Dit weekend is de Italo-Belg voor het eerst speelgerechtigd voor de bekerpartij tegen Beveren. 

Ingrao speelde tot twee jaar geleden op de linkerflank van Racing Genk. Na een veelbelovend begin had hij het moeilijk, dus verkaste hij eerst naar Bergen en daarna naar Vicenza. Dit seizoen ging Ingrao aan de slag bij Genoa in de Serie B, maar die deal sprong op het laatste moment af. Gevolg, Ingrao stond op straat.

Na enkele maanden werkloosheid pikte Lierse de speler op. Ingrao staat te popelen om weer op de groene mat te verschijnen. "Ik ben blij dat ik bij Lierse aan de slag kan, ondanks de sportieve problemen. Ik kijk ernaar uit om weer een match met inzet te spelen, dat is ondertussen maanden geleden", aldus Ingrao in Het Laatste Nieuws. 

Over de match tegen Beveren is de 24-jarige middenvelder duidelijk: "Dit is geen verplicht nummer! Voor mij is het een gelegenheid om competitieritme op te doen. Voor de groep een kans om vertrouwen op te doen. De druk zal minder aanwezig zijn, waardoor we misschien minder verkrampt zullen voetballen. De goede wil is alvast aanwezig."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties