KVM ontvangt woensdagavond Germ. Beerschot

Bart Hermans
| 0 reacties
KVM ontvangt woensdagavond Germ. Beerschot
Foto: © SC

Woensdagavond staat de laatste wedstrijd van de zestiende finales van de Beker van België op het programma. Het is de clash tussen KV Mechelen en Germinal Beerschot. Voor de thuisploeg is dit de wedstrijd om aan de buitenwereld te laten zien dat dit Malinwa nog springlevend is. De wedstrijd is live te zien op Sporza.
 
Met de uitslagen van het weekend in het achterhoofd zijn de Maneblussers zeker niet kansloos. Een paar weken geleden gingen de Mechelaars onverdiend onderuit tegen de Great Old. Antwerp won dit weekend met 4-1 van Lokeren, net de ploeg waar Germinal Beerschot vorige speeldag tegen gelijkspeelde. Meerdere tweedeklassers hebben dit weekend aangetoond dat de eersteklassers te pakken zijn.
 
Germinal Beerschot staat zesde in de Jupiler League en telt veertien punten uit negen wedstrijden. KV Mechelen is niet meer de ploeg van vorig seizoen. Nu staat er een team dat ervoor vecht, onder leiding van Peter Maes. Ze bieden mooi voetbal aan hun supporters en staan op de vierde plaats met vijftien punten uit negen wedstrijden.
 
Bij KV Mechelen zijn Wesley Vanbelle, Kristof Goessens, René De Cooman en Dries Merckx geblesseerd. Arne Van den Eede is terug beschikbaar. Trainer Peter Maes zit zijn laatste schorsingsdag uit waardoor Yves Cloots de geelrode troepen vanop de bank leidt.

Selectie KV Mechelen: Asare Nana, Biset Maxime, Charaï Issame, Crabeels Pieter, De Pauw Steven, Dhont Bert, Geudens Kevin, Iddi Abdul-Yakuni, Ivens Jonas, Kanene Patrick, Kempeneer Kevin, Kielo Lezi Jean-Paul, Mellemans Jeroen, Van den Eede Arne, Van Hoevelen Kenny, Van Zundert Bart, Vleminckx Bjorn, Werner Olivier.
 
Niet de traditionele achttien namen in Germinal Beerschots selectie; voor bekerwedstrijden is er immers slechts plaats voor vijftien spelers op het scheidsrechtersblad.
Kris De Wree, Kristof Maes, Jonas De Roeck en Tim Vleminckx zijn onbeschikbaar wegens blessures en/of revalidatie. Ninoslav Milenkovic, Dickson Agyeman en Patricio Gonzalez vallen naast de selectie.

Selectie Germinal Beerschot: Luciano Da Silva, Kenny Steppe, Igor Lolo, Kurt Van Dooren, Didier Dheedene, Pieterjan Monteyne, Justice Wamfor, Daniel Quinteros, Victor Figueroa, Gustavo Colman, Hernan Losada, Daniel Cruz, Bjorn De Wilde, Jurgen Cavens, François Sterchele.
 
KV Mechelen – Germinal Beerschot op woensdag 25 oktober 2006 om 20u45 onder leiding van de heer Serge Gumienny. [AN]
    
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties