Tottenham wint, Leverkusen ten onder

Thomas Dubois
| 0 reacties
Tottenham wint, Leverkusen ten onder
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De tegenstanders van Club Brugge in de poules van de Uefa-beker kenden verdeeld succes afgelopen weekend. Drie van de vier wonnen hun wedstrijd, enkel Bayer Leverkusen, de tegenstander van vorige donderdag, kon niet winnen. De Duitsers verloren tegen Hamburg, dat voor het eerst dit seizoen kon winnen. Voronin had Leverkusen nochtans op voorsprong gebracht. De bezoekers uit Hamburg vochten terug en konden nog twee keer scoren. Guerrero scoorde de twee doelpunten. Kompany speelde de volledige wedstrijd.
 
De andere drie ploegen wonnen wel. Voor Besiktas was dat nipt. Op het veld van Rizespor werd het 0-1. Bobo scoorde enkele minuten voor tijd het enige doelpunt. De club blijft zo op de derde plaats in de competitie. Dinamo Boekarest won voor de twaalfde keer op rij in de Roemeense eerste klasse. De club staat nu twaalf punten voor op stadsgenoot en rivaal Steaua Boekarest. Niculescu scoorde een kwartier voor tijd het enige doelpunt van de wedstrijd via een magistrale vrije trap.
 
Tottenham won de Londense derby tegen West Ham met 1-0. Ahmed Hossam, ook wel gekend onder de naam Mido, scoorde het doelpunt. Hij nam een voorzet van Davids mooi aan en werkte knap af. [AN]
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

Nieuwste reacties