Kortrijk ontvangt Tubize

Giovanny Saelens
| 0 reacties
Kortrijk ontvangt Tubize
Foto: © SC

Zondagnamiddag ontvangt KV Kortrijk voor de tiende speeldag in tweede klasse AFC Tubize. Tubize staat zesde met 14 ptn. en drie plaatsen lager vinden we Kortrijk terug met 13 ptn.

Voor de thuisploeg wordt het vooral sleutelen aan de verdediging. Aanvoerder Demets en linksachter Hempte zijn out na het bekerduel met Brussels. Daarnaast is de man in vorm Verbrugghe geschorst. De reservespelers Vermast, Ujkani en De Ly krijgen hierdoor mogelijk hun kans. Op het middenveld moeten de West-Vlamingen het nog steeds doen zonder Makhloufi, maar de kans bestaat dat in de aanval Aloys Nong zijn comeback maakt. De Kameroener traint terug intensief mee. Als KV Kortrijk wint en de andere uitslagen zijn gunstig gezind, dan kan het klimmen naar de vierde plaats.
Vermoedelijke opstelling: Mollez, Vermast, De Ly, Timmermans, Chen, Calvo, Provoost, Gezelle, Vervaeke, Jarakovic, Landu Tubi ; Bank: Vandoorne, Ujkani, Nong, Claerhout.

Zondag om 15u zakt AFC Tubize dus af richting het Guldensporenstadion. De club staat verrassend hoog in het klassement. Tubeke kan wel niet rekenen op Dimitriadis, want hij is nog steeds out met een blessure aan de rug. Het goede nieuws is wel dat Vandamme terug komt uit een herniablessure.
Vermoedelijke opstelling: Wauthy, Diawara, Vandenbroeck, M'Vemba, Sbaï, Neels, Flammini, Lambot, Charlot, Mununga, Lepoint ; Bank: Santos De Matos, Vandamme, Thiam, Bonny, Ozer, De Broyer

De wedstrijd zal onder leiding staan van scheidsrechter Vermeire.

        
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

 Promotion Play-offs - Finale (T)
SK Deinze SK Deinze 16:00 Lommel SK Lommel SK

Nieuwste reacties