Vercauteren een tevreden man

Kristof Blomme
| 0 reacties
Vercauteren een tevreden man
Foto: © SC

Trainer Franky Vercauteren was tevreden met wat hij zag in de topper tegen Standard. Ook het scoreloos gelijkspel vond de coach van paars-wit een bevredigend resultaat. 

Ondanks het feit dat Racing Genk opnieuw twee punten kon uitlopen op Anderlecht was Franky Vercauteren tevreden over het resultaat. Ook het spel van zijn ploeg kon hem bekoren. "Dit was een interessante match. In de eerste helft deden we het goed. Na de rust moesten we iets meer de wet van Standard ondergaan. We hadden nog de kansen om de winst mee te pakken, maar hetzelfde geldt voor Standard."

Vercauteren keek met tevredenheid terug op de rentree van Jelle Van Damme. Ook Biglia kon bekoren als verdedigende middenvelder. "Jelle heeft het goed gedaan. Hij wist sinds vrijdag dat er een kans bestond dat hij zou spelen. Hij verving Juhasz goed op alle vlakken. Ook Biglia speelde een goeie partij. Hij heeft de capaciteiten om daar te spelen. Alleen zal hij op een andere manier dan met tackles ballen moeten recupereren. Als hij goed omringd is kan hij die positie aan."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties