Kortrijk moet naar Ronse

Giovanny Saelens
| 0 reacties
Kortrijk moet naar Ronse
Foto: © SC

Op de twaalfde speeldag moet KV Kortrijk naar het Oost-Vlaamse Ronse. Na het gelijkspel tegen Mechelen kan de West-Vlaamse tweedeklasser de drie punten goed gebruiken, wil het gaan voor de tweede periode. Ronse staat amper voorlaatste en heeft het thuisvoordeel om deze wedstrijd tot een goed einde te brengen.

De club gelegen in de zuidelijkste Oost-Vlaamse stad moet het stellen zonder de geschorsten Buyssens en Preseaux. Ze kunnen ook niet rekenen op de geblesseerde Karani en Konate die in het buitenland vertoeft. De vermoedelijke opstelling bij SK Ronse: Paul; Synaeghel, Ludovic Buysens, Mathys, Boukhelifa; Sylla, Omelianovitch, Dubart, Krasniqi; Lefranc en De Bruyne. Wisselspelers: Vervaet, Peres, Lauwers, Goebeert, Kawende. 

De bezoekers kunnen in tegenstelling tot vorige week niet rekenen op Vincent Provoost. De sterkhouder van het Kortrijkse middenveld kreeg tegen Mechelen zijn 3e gele kaart van het seizoen en mag de wedstrijd in de tribunes volgen. Daarentegen komt zijn vriend binnen de club terug uit schorsing; Verbrugghe zal terug kunnen postvatten centraal in de verdediging. Demets, Hempte en Makhloufi zijn nog steeds onbeschikbaar. Vermoedelijke opstelling: Mollez; De Ly, Verbrugghe, Timmermans, Chen; Vermast, Calvo, Gezelle, Vervaeke; Jarakovic en Landu Tubi. Wisselspelers: Vandoorne, Claerhout, Ujkani, Nong

Kortrijk staat op drie punten van de vijfde plaats en beseft dat de drie punten nuttig zijn. Ook al wint Ronse, ze blijven op de voorlaatste plaats staan. Waasland staat immers al 4 punten voor op de rechtstreekse degradatieplaatsen.

    
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

 Promotion Play-offs - Finale (T)
SK Deinze SK Deinze 1-2 Lommel SK Lommel SK

Nieuwste reacties