Deschamps wil ooit bondscoach worden

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Deschamps wil ooit bondscoach worden
Foto: © SC

In een interview met de toonaangevende Franse sportkrant L'Equipe heeft Didier Deschamps, op dit ogenblik coach van de Italiaanse tweedeklasser Juventus Turijn, aangegeven dat hij ooit bondscoach wil worden van de Franse nationale ploeg. De voormalige international liet ook weten dat hij als coach enkel wil werken met de internationale top.

"Het is ongetwijfeld zo dat bondscoach zijn een prachtige job is. In de toekomst zou ik graag die job uitoefenen maar op dit ogenblik heeft enkel Juventus prioriteit. Ik ben alleen geïnteresseerd in het trainerschap in de elite van het internationale voetbal. Ik wil om de prijzen spelen anders zie ik het het nut niet in van trainer zijn", aldus Deschamps.

Over zijn huidige trainersschap bij Juventus: "trainer zijn van Juventus is erg zwaar, of het nu in de Serie A of B is. De selectie is er zich van bewust dat het een moeilijk jaar zal worden en sommigen hebben het ook moeilijk met het feit dat ze in de Serie B moeten spelen. Zelf heb ik er geen moeite mee. Ik zie het eerder als een nieuwe ervaring. Uiteraard vecht ik liever om de scudetto in de Serie A, maar ik ben geen Serie B-trainer, ik ben de coach van Juventus", besluit een zelfzekere Deschamps.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie B

Nieuwste reacties