Muslin komt niet naar Lokeren

Jelle Vereecke
| 0 reacties
Muslin komt niet naar Lokeren
Foto: © SC

Slavoljub Muslin wordt zo goed als zeker niet de nieuwe trainer van Sporting Lokeren. Roger Lambrecht meldt dat hij op zoek gaat naar een andere coach.

Wat velen gevreesd hadden, is nu bevestigd: Slavoljub Muslin komt uiteindelijk niet terug naar Lokeren. Voorzitter Lambrecht had de Serviër tot vandaag gegeven om een beslissing te nemen. Lambrecht had deze deadline al enkele keren uitgesteld. Maar Muslin had uiteindelijk tot vandaag om contact op te nemen met Lambrecht en dat heeft hij dus niet gedaan. De Serviër geniet ook interesse van Franse eersteklasseclubs en hun ambities stemmen meer overeen met die van Muslin.

"Van zodra sportief directeur Willy Verhoost terug is uit Afrika, kijken we verder uit naar een nieuwe trainer." zegt Roger Lambrecht, "Wij hebben een imposant lijstje van kandidaat-trainers op het secretariaat liggen." Voorlopig blijft assistent-coach Rudi Cossey dus aan het roer. Of er voor Nieuwjaar al een nieuwe trainer gevonden zal worden is nog maar de vraag. Er zijn alleszins kandidaten genoeg: trainers als Boskamp, Ceulemans, Houwaart, Trost en ex-speler René Verheyen zitten zonder club.

Lokeren moet ook nog op zoek naar versterking, ook dit was waarschijnlijk een struikelblok in de onderhandelingen met Muslin: de kern van Lokeren doet voorlopig niet mee voor de top vijf. Er moeten nog een scorende spits en misschien een snelle rechterflank gezocht worden. Willy Verhoost is alleszins weer druk in de weer in Afrika, de vraag is maar of er daar nog rendabele spelers gevonden kunnen worden. [AN]
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties