Reacties bij Club: 'Tevreden met resultaat'

Reacties bij Club: 'Tevreden met resultaat'
Foto: © SC

Racing Genk en Club Brugge speelden zondagavond 0-0 gelijk in een topper die nooit de verwachtingen kon inlossen. Club viel al in de eerste helft met tien man na de uitsluiting van Englebert. Trainer Emilio Ferrera was dus nog redelijk tevreden. Twee van zijn spelers, Koen Daerden en Sven Vermant, deelden de mening van hun coach.

Na afloop van de wedstrijd vertelde de trainer van de West-Vlamingen op Sporza radio hoe hij erover dacht. "Ik ben in zekere zin wel tevreden. Als je een uur met een man minder speelt en dan nog een gelijkspel behaalt mag dat wel. Als er een ploeg had moeten winnen waren bij het. In de tweede helft kregen we een hele goede kans met Daerden. Helaas was de redding van Bailly fantastisch", aldus Ferrera. 

Sven Vermant was het helemaal eens met zijn coach: "We hebben hier vandaag een hele goede wedstrijd gespeeld en een klassementaliteit getoond. Als je ziet hoe we heel de wedstrijd lang hebben geknokt kan je niet anders dan tevreden zijn met dit resultaat."

Koen Daerden had zijn ex-club de das om kunnen doen, maar Logan Bailly stond in de weg. "Ik had hem er echt graag ingeschoten, maar Logan stond op de juiste plaats. Het was ook niet echt verdiend geweest, maar ik ben wel tevreden over onze prestatie van vandaag. De positieve reacties van de Genk-fans deden mij ook deugd", wist de middenvelder te vertellen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties