Grote belofte Gago is bijna van Real

Dave Sentobin
| 0 reacties
Grote belofte Gago is bijna van Real
Foto: © SC

Fernando Gago verhuist naar alle waarschijnlijkheid naar Real Madrid. Vanmiddag kwamen sportief directeur Mijatovic en zaakwaarnemer Bombilla tot een akkoord. Nu moeten de Madrilenen nog tot een vergelijk met Boca Juniors komen. De club uit Buenos Aires vraagt maar liefst 20 miljoen euro voor zijn goudhaantje. Real biedt momenteel slechts 15 miljoen.
 
De transfer hing al langer in de lucht. Enkele weken geleden poseerde de jonge Argentijn nog in het shirt van de Koninklijke tot groot ongenoegen van voorzitter Macri. Gago werd ook gelinkt aan andere clubs zoals Barcelona, Chelsea en AC Milan. Gago kan bij Real een contract tot 2012 tekenen en hoopt de opvolger van zijn landgenoot Redondo te worden.
 
Real moet uiteraard nog wel tot een akkoord met de huidige club van Gago, Boca Juniors, komen. Macri hoopt 20 miljoen voor de nieuwe Argentijnse ster te krijgen. Real wil voorlopig nog niet hoger gaan dan 15 miljoen euro. Het Madrileense bestuur hoopt zondag de overgang officieel bekend te maken.
    
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties