Curbishley wellicht nieuwe manager West Ham

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Curbishley wellicht nieuwe manager West Ham
Foto: © SC

Volgens de BBC wordt Alan Curbishley de nieuwe manager van West Ham United. De 49-jarige Engelsman staat momenteel nergens onder contract en heeft al sinds jonge leeftijd zijn hart verloren aan The Hammers. Hij voetbalde zelf nog vier seizoen in Upton Park.

Momenteel zijn de gesprekken druk bezig tussen Curbishley en West Ham. Hij zou in het oosten van Londen de vorige week ontslagen Alan Pardew moeten opvolgen. De Londenaren staan op een teleurstellende achttiende plaats in de Premier League.

"West Ham is mijn club. Ik kom uit de buurt vandaan, was er trainee, speelde er in het eerste elftal en vrat alles wat de onovertroffen Bobby Moore me leerde. Met zo'n achtergrond gaat de liefde nooit voorbij", aldus Curbishley.

De Londenaar is nochtans bekend als een clublegende bij een andere Londense club, Charlton Athletic. Hij was vijftien jaar lang manager op The Valley, maar in mei van dit jaar kwam het tot een breuk. Sindsdien kon hij op belangstelling rekenen van Aston Villa, Leeds United en Norwich City, maar tot een overeenkomst met één van deze clubs kwam het nooit.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties