Ceulemans wil weer trainen

Anthony Van der Planken
| 0 reacties
Ceulemans wil weer trainen
Foto: © SC

Volg Club Brugge nu via WhatsApp!

Jan Ceulemans wil binnenkort weer aan de slag. De onderhandelingen met Club Brugge over de ontslagregeling zijn bijna achter de rug, zo vertelt de Caje in Het Laatste Nieuws.

"Het ziet ernaar uit dat er voor het einde van het jaar toch nog een ontslagregeling komt", vertelt Ceulemans. "Eén van de afspraken is dat ik pas vanaf volgend seizoen weer in eerste klasse aan de slag kan gaan. Maar dat speelt geen rol. Ik wil graag weer aan het werk en sta voor iedere aanbieding uit tweede of derde klasse open. Ik heb in het verleden ook Aalst getraind in tweede en Ingelmunster in derde. Het zal er van afhangen wat ik kan krijgen. Maar als er iets deftig en correct komt uit tweede of derde en het staat mij aan, dan is dat niet te min voor mij. En volgend seizoen kan ik dan nog altijd weer in eerste klasse aan de slag."

Ceulemans werd vijf wedstrijden voor het einde van vorig seizoen ontslagen als trainer van Club Brugge. Sindsdien zit de oefenmeester zonder werk. Enkele weken geleden werd hij al genoemd bij Sint-Truiden, maar Ceulemans wilde nergens tekenen alvorens zijn onderhandelingen met Club Brugge erop zaten.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties