Club Brugge hult zich in stilzwijgen

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Club Brugge hult zich in stilzwijgen
Foto: © SC

Bij Club Brugge zijn ze met een ferme kater de winterstop ingestapt. In het Jan Breydelstadion zijn ze dan ook karig met commentaar. "Alles is toch al gezegd. Ik wil mezelf en de club beschermen. Daarom is het beter dat ik nu zwijg", aldus sportleider Marc Degryse in Het Laatste Nieuws.

"Of er gesproken wordt over de trainer? Vorige week hebben we de evaluatie gehad en daar blijven we bij. Het is geen crisis. Daarmee heb ik eigenlijk al te veel gezegd. De nederlaag van zondag zal geen gevolgen hebben op korte termijn. We werken nu kalm achter de schermen. Ik praat met managers over transfers", aldus Degryse.

Voorzitter Michel D'Hooghe had geen zin in een babbel en ook de spelers wilden amper commentaar geven. "Er valt ook niet veel te vertellen. Iedereen is ontgoocheld en verliezen van Cercle Brugge ligt extra gevoelig", aldus doelman Stijn Stijnen.

Ook Koen Daerden vertelde weinig nieuws: "We slagen er niet in een constante in onze prestaties te leggen. Cercle was het verhaal van de hele heenronde." Assistent-coach Franky Van der Elst verdedigt zijn hoofdcoach nog maar eens: "Vandaag moeten we bekomen, maar straks staan we er weer. Ferrera levert hier goed werk, meer kan een mens niet doen." [AN]

    

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties