Kies nu jouw topelftal van de heenronde

Yves Dekoning
| 0 reacties
Kies nu jouw topelftal van de heenronde
Foto: © SC

In de Belgische Jupiler League is de heenronde juist afgewerkt. Overal duiken lijstjes op van beste speler(s) van de heenronde, topelftallen en flopelftallen. Natuurlijk bekijkt iedereen de Belgische competitie door zijn eigen bril en heeft iedereen dus een andere mening. Bij Voetbalkrant waarderen we de mening van alle supporters. Daarom geven we u de kans om zelf uw beste spelers van de heenronde te selecteren.

Klik gewoon op de onderstaande link om jouw topelftal te kiezen. Iedereen kan één keer stemmen. We selecteerden per positie zes spelers waaruit je telkens één naam moet aanvinken. Aangezien we twee centrale verdedigers, twee centrale middenvelders en twee aanvallers nodig hebben in ons topteam, selecteerden we daar twaalf namen om uit te kiezen. Ten slotte mag je ook aanduiden wie de beste trainer van de eerste zeventien duels was.

Vergeet zeker niet je naam en émailadres in te vullen. Voetbalkrant verloot namelijk een duo-ticket voor een film naar keuze. Je kunt dus door de beste spelers van de heenronde aan te duiden zelf nog in de prijzen vallen ook.


Klik hier om te stemmen. 


U kunt stemmen tot 1 januari 2007 om 23u59. Iedereen kan maar één stem uitbrengen. Het systeem filtert meervoudige stemmers er automatisch uit.

                
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties