Soap-Dufer blijft maar duren

Dirk Pieters
| 0 reacties
Soap-Dufer blijft maar duren
Foto: © SC

Waar de toekomst van Grégory Dufer ligt is helemaal nog niet duidelijk. Het ziet er zelfs naar uit dat door een misverstand de speler wel eens in de handen van Lokeren terecht zou kunnen komen. Volgens de manager van Dufer is er geen sprake van een principeakkoord met Brussels.
 
In verschillende media stond dat Grégory Dufer al een handtekening had gezet op een contract, maar daar konden de middenvelder en zijn manager niet mee lachen. "We hadden laten weten dat er nog een gesprek zou komen, maar ze wisten bij Brussels dat er nog andere kandidaten waren. Het is duidelijk dat FC Brussels nog steeds onstabiel is. Als Dufer naar daar gaat, zal het niet voor voorzitter Vermeersch zijn, wel voor coach Cartier", aldus de manager in Het Nieuwsblad.
 
Misschien kiest Dufer dan toch nog voor Lokeren. "Ik durf zeggen dat waar vrijdag de kansen 60/40 in het voordeel van Brussels lagen, nu Lokeren de bovenhand heeft. Als nu Vermeersch kan bewijzen dat hij niet in de fout ging, dan ligt alles opnieuw open. Een beslissing zal snel komen." [AN]
    
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties