Van Holsbeeck kwaad op afwezigen

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Van Holsbeeck kwaad op afwezigen
Foto: © SC

Volg Anderlecht nu via WhatsApp!

Landskampioen RSC Anderlecht begon gisteren aan zijn stage in het Spaanse La Manga en deed dat zonder spits Mohamed Tchité en middenvelder Ahmed Hassan. Tester Marcin Wasilewski en aanwinst Felipe waren er wel bij. Coach Francky Vercauteren en manager Herman Van Holsbeeck zijn niet te spreken over de twee afwezigen.

"Wij zijn het slachtoffer van hun afwezigheid. Het is heel vervelend, maar we zijn er ook verantwoordelijk voor. Je weet wanneer ze vertrekken, maar nooit wanneer ze zullen terugkomen. Maar als ze komen, zullen ze anders moeten trainen dan de anderen. Ze zullen al het werk mogen inhalen. Ik wil in ieder geval horen wat ze te zeggen hebben", aldus een niet al te goed gehumeurde Francky Vercauteren in Het Laatste Nieuws.

Anderlecht-manager van Holsbeeck was ook allerminst te spreken over Hassan: "Hassan had mij gevraagd of hij op 4 januari mocht terugkeren. Nee dus. Wie dan dus toch te laat komt, zal straks niet verwonderd moeten zijn dat hij de eerste match op de bank moet starten".

Tchité zit door problemen met zijn papieren nog altijd vast in Burundi en kon in het beste geval pas gisterenavond naar Brussel afreizen. Mogelijk zal hij eerst nog een echografie van de adductoren ondergaan. Ahmed Hassan woonde de afgelopen dagen de jaarlijkse bedevaart in Mekka, de Hadj, bij.

De Argentijnen Nicolas Frutos, Lucas Biglia en Nicolas Pareja waren wel tijdig terug uit hun vakantie naar hun vaderland. Net als de Braziliaan Felipe overigens die op training meteen indruk maakte.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties