Vleminckx: 'We kunnen enkel winnen'

Dirk Pieters
| 0 reacties
Vleminckx: 'We kunnen enkel winnen'
Foto: © SC

Voor KV Mechelen kan het seizoen nog moeilijk stuk. Het bestuur liet voor de start van het seizoen weten een goede plaats in het klassement te ambiëren en eventueel een uitschieter in de beker. Zaken die Malinwa tot nu toe al goed heeft klaargespeeld. Een derde plaats in het klassement en winst tegen Germinal Beerschot in de beker.
 
Toch wil men bij KV Mechelen nog meer, maar beseft men ook dat het niet simpel zal worden. Zondag speelt men thuis tegen Zulte Waregem. Een nieuwe winst in de beker en Malinwa mag zich opnieuw opmaken voor enkele mooie duels en een verlies is voor de tweedeklasser geen schande. Ook topschutter Vleminckx beseft dat het niet simpel zal worden.
 
“Dosunmu, Roussel of Matthijs zijn allemaal goede spitsen, maar onze verdedigers zijn ertegen opgewassen. Neem nu Sterchele van Germinal Beerschot. Persoonlijk vind ik hem een heel goede spits, maar hij was onzichtbaar tegen ons. Toch is Zulte Waregem de enige ploeg die Europees overwintert wat ook een mooie prestatie is”, aldus de aanvaller. [AN]
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties