Afgelastingen dit weekend

Kristof Blomme
| 0 reacties
Afgelastingen dit weekend
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Het stormweer stuurt ook het voetbal in de war. Ondertussen zijn in alle provincies de wedstrijden van reserven en jeugd afgelast, een overzicht.

Het Provinciaal Comité van Limburg is overgegaan tot een algemene afgelasting van alle wedstrijden voor reserven, jeugd en het G-voetbal. 

Het Provinciaal Comité van West-Vlaanderen is overgegaan tot een algemene afgelasting van alle officiële wedstrijden voor reserven en jeugd. Ook alle vriendschappelijke wedstrijden van eerste elftallen, reserven en jeugd zijn afgelast. Tenslotte zijn ook de wedstrijden van het bedrijfsvoetbal, uitgezonderd het gewest Brugge, afgelast. 

Het Provinciaal Comité van Antwerpen is overgegaan tot een algemene afgelasting van alle kampioenschapswedstrijden en vriendschappelijke wedstrijden voor reserven en jeugd. Ook de wedstrijden van het K. Sportverbond Antwerpens Handel zijn afgelast.

Het Provinciaal Comité van Brabant is overgegaan tot een algemene afgelasting, met uitzondering van de eerste mannelijke ploegen. Ook de wedstrijden van de corporatieve groeperingen ABSSA en Interbanken zijn afgelast. 

Het Provinciaal Comité van Oost-Vlaanderen is overgegaan tot een algemen afgelasting van alle wedstrijden voor jeugd en reserven. Deze wedstrijden worden geplaatst in het weekend van 16, 17 en 18 februari.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Limburg (1)

Nieuwste reacties