KV Mechelen en Eupen pakken drie punten

Dirk Pieters

In de tweede klasse kwamen de nummers één en twee niet in actie vandaag. De wedstrijd van Antwerp tegen Waasland ging niet door wegens stormschade en leider Dender neemt het zondagmiddag op tegen Tienen. De derde in de stand KV Mechelen kwam wel in actie. Het won met 3-1 van OH Leuven. Door de nederlaag geraakt Leuven niet weg onderaan het klassement en blijft het dertiende. Mechelen komt tot op drie punten van Antwerp.

Ook Eupen, de nummer vier in de stand, deed een goede zaak. Het won met 1-3 op het veld van Dessel. Eupen stond aan de rust nog wel 1-0 achter, maar zette in de tweede helft orde op zaken. Virton won op eigen veld met 1-0 van RC Waregem en Oostende kwam niet verder dan een 2-2 gelijkspel.

KVSK United – Tubeke begon later, maar is ondertussen ook afgelopen. United verloor op eigen veld met 1-2. Opnieuw een nederlaag voor United, dat ondertussen naar de veertiende plaats zakt.

Dessel – Eupen 1 – 3

Virton – RC Waregem 1 – 0

KV Mechelen – OH Leuven 3 – 1

Oostende – Union 2 – 2

KVSK United – Tubeke 1 - 2