Eindelijk winst voor Villa

Sebastien Neirynck
| 0 reacties
Eindelijk winst voor Villa
Foto: © SC

Het was geleden van begin november dat the Villans de smaak van de overwinning mochten proeven. Na een vrije val diende er absoluut gewonnen te worden tegen rode lantaarn Watford, maar dit was makkelijker gezegd dan gedaan.

Watford kwam op bezoek zonder goudhaantje Ashley Young, die in Londen achterbleef. Villa domineerde de wedstrijd, maar scoren lukte niet. Bijna gingen de bezoekers gevleid met een voorsprong de rust in, maar een attente Tommy Sörensen verhinderde dat.

Na de pauze hetzelfde spelbeeld: Villa was heer en meester en kreeg kans na kans, terwijl Watford die éne dodelijke counter afwachtte. Onder impuls van een sterk keepende Ben Foster en falende Milan Baros kon Watford stand houden. De wedstrijd kabbelde verder naar een brilscore tot Gavin McCann in de 86e minuut, na een hoekschop, de bal via 2 Watfordspelers in doel trapte.

Het zou uiteindelijk nog een verdubbeling van de score worden. Gabriel Agbonlahor kwam in blessuretijd oog in oog te staan met Foster en de belofteinternational werkte beheerst af.

    
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties