Stade Rennes wil PSV-Fin binnenhalen

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Stade Rennes wil PSV-Fin binnenhalen
Foto: © SC

De Finse international Mika Väyrynen blijft goed in de Europese voetbalmarkt liggen. Vorige zomer zag de speler van PSV Eindhoven al een transfer naar Celta de Vigo afketsen. Volgens de Franse krant Le Parisien zou Stade Rennes nu graag de middenvelder aantrekken.

Väyrynen vindt dat hij in Eindhoven onvoldoende aan spelen toe komt. Dit seizoen kwam de international slecht in zeven competitieduels in actie. Omdat het jonge talent Ismaïl Aissati nu verhuurd is aan FC Twente is het wel nog de vraag of PSV zou willen meewerken aan een transfer van het laatste uur. 

Volgens de Franse kranten is Pierre Dreossi, de oefenmeester van de Bretoense club, zeer gecharmeerd door Väyrynen. Bovendien is de club bereid om de vraagprijs van vijf miljoen euro op te hoesten. Rennes is trouwens een uitstekende biotoop voor Scandinavische spelers want eerder speelde de Zweedse international Kim Källstrom (nu Olympique Lyon) er en momenteel staan Erik Edman en Andreas Isaksson er onder contract.

Väyrynen kwam in Nederland terecht in het seizoen 2001/2 toen SC Heerenveen hem overnam van het bescheiden FK Jokerit. Na vier seizoenen te hebben gespeeld en geschitterd bij de Friezen, was het tijd voor een stap vooruit. Hij trok naar PSV Eindhoven maar hij slaagde er tot dus ver niet in een basisplaats af te dwingen omdat de concurrentie op het middenveld van de lampenclub moordend is.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Ligue 1

Nieuwste reacties