Interview Van Hemert over Antwerp en Dender

Dirk Pieters
| 0 reacties
Van Hemert over Antwerp en Dender
Foto: © SC

Roel Van Hemert, allereerst van harte gefeliciteerd met je overstap van FCV Dender naar Antwerp. Vanwaar deze keuze, aangezien er ook club's uit eerste klasse waren die je graag in wilden lijven?

Ja dank je wel. Zoals je weet kies ik mijn club altijd op gevoel. Antwerp gaf me vanaf het eerste contact meteen het gevoel dat ze me echt graag wilde hebben en als dan ook nog de Engelse coach je belt, die dan persoonlijk zegt verheugd te zijn met mijn komst... En natuurlijk is Antwerp een fantastische club, met ambitie, bravoure en uitstraling. Je voelt gewoon de nostalgie als je op de Bosuil arriveert. Ik ben zeer vereerd om de komende 2,5 seizoenen uit te mogen komen voor de Great Old. Nu moeten we gewoon die titel pakken.

Je hebt slechts een half seizoen in het shirt van FCV Dender gespeeld, hoe kijk je terug op dat half jaar?

Het is een mooie club, met warme mensen, die elke dag weer keihard werken om de club naar een hoger niveau te tillen. Ik had er ook fantastische teamgenoten, waar ik met veel plezier mee samengewerkt heb. Ik wens iedereen daar het allerbeste en veel succes voor de toekomst.

Wat zijn je verwachtingen met de Great Old?

Ik ga maandagochtend beginnen aan mijn eerste training, kijk er erg naar uit. We gaan voor de titel natuurlijk. Ik denk dat we nog steeds de favoriet zijn ten opzichte van Dender en KV Mechelen. Voor mezelf hoop ik natuurlijk snel mijn stek in de basis te veroveren en de fantastische supporters van Antwerp veel te mogen plezieren met mijn spel. Ik zal genieten van elke minuut op het veld van de Bosuil. Met de hoeveelheid supporters die achter ons staat, moeten we wel kampioen spelen.

Wat wil je nog kwijt aan de supporters van FCV Dender en aan je nieuwe supporters van Antwerp?

De mensen van Dender wil ik bedanken voor al hun steun het afgelopen half seizoen. Ik heb er een mooi half seizoen gehad met mooie prestaties van de ploeg, ik wens iedereen daar het allerbeste voor de toekomst en we zullen elkaar allemaal weer tegenkomen.

De mensen van FC Antwerp wil ik bedanken voor hun massale reacties op mijn website. Een heel hartelijke welkom, mag ik wel zeggen. Elke minuut dat ik op het veld sta, zal ik voor elke meter knokken en het vuur uit mijn schenen lopen voor de Great Old en hoop ik samen met mijn nieuwe teamgenoten in de terugronde weer massaal op jullie steun, zodat we de weg naar de titel kunnen vervolgen. [AN]

    
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

 Promotion Play-offs - Finale (T)
SK Deinze SK Deinze 12/05 Lommel SK Lommel SK

Nieuwste reacties