Arsenal wil nog vlug de markt op

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Arsenal wil nog vlug de markt op
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Bij Arsenal willen ze nog vlug de markt op voor de transfermarkt op 1 februari sluit. De beslissing van The Gunners komt er nadat nu ook aanvaller Julio Baptista uitviel in de bekerwedstrijd tegen Bolton Wanderers (1-1, nvdr).

"Als we spelers blijven verliezen, zal ik moeten gaan kiezen wat we gaan doen. Het is dus een goede vraag of we nog een speler moeten gaan halen. Op dit moment kan ik er nog niet met zekerheid een antwoord op geven. Als we nu iemand kopen, zou dat een paniekaankoop kunnen zijn, maar aan de andere kant zijn we ook een aantal goede spelers kwijt", aldus de Franse manager Arsène Wenger

Naast Baptista kan Wenger ook een tijdje geen beroep doen op zijn landgenoot William Gallas (dijbeen), de Wit-Rus Alexander Hleb (hamstring) en de Nederlander Robin Van Persie (gebroken voet). Arsenal is nog vertegenwoordigd in de toernooien om de League Cup, de FA Cup en de Champions League waarin het volgende maand moet spelen tegen PSV Eindhoven. Ook in de Premier League is Arsenal nog volop in de strijd voor een startbewijs voor het kampioenenbal.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties