Magath trekt aan de alarmbel

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Magath trekt aan de alarmbel
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Het gaat niet goed met de Duitse Rekordmeister Bayern München. In zoverre zelfs dat Felix Magath, de coach van de Beierse trots, aan de alarmbel trekt na de 3-2-nederlaag op het veld van Borussia Dortmund. "Ik heb hooguit twee uur geslapen", liet Magath weten tegenover Bild am Sonntag.

"Het is vijf voor twaalf. We kunnen ons geen misstappen meer veroorloven want anders is het gedaan met onze titelkansen", aldus Magath. Bayern speelde een wisselvallige heenronde en stond desondanks bij het ingaan van de winterstop op drie punten van leider Schalke 04. Na het trainingskamp in Dubai ging Magath er van uit dat de ploeg veel sterker zou staan, maar tegen Dortmund was het weer een festival van defensieve fouten en toonde het middenveld weer een schrijnend gebrek aan creativiteit. Magath maakt zich daarbij ook nog eens zorgen over de inzet van zijn ploeg.

Bayern zal trouwens eventjes geen beroep kunnen doen op hun Nederlandse regisseur Mark Van Bommel. Hij zal tegen VfL Bochum alvast niet in actie kunnen komen met een achillespeesblessure. Mogelijk betekent dit wel de rentree van de Engelsman Owen Hargreaves die na een beenbreuk sinds september van vorig jaar niet meer in actie kwam.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Bundesliga

Nieuwste reacties