Gaan Dender en Murcia samenwerken ?

Joeri De Ren
| 0 reacties
Gaan Dender en Murcia samenwerken ?
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Samenwerkingsverbanden zijn erg in trek in het voetbalmilieu. Vroeger werden alle mogelijke samenwerkingen steevast afgeschilderd als negatief en of dubieus, maar sinds de stabiele samenwerking tussen RAFC en Manchester United groeide in België al gauw de interesse voor dit soort formules. De ambitieuze tweedeklasser F.C.V. Dender E.H. wil nu ook op de trein der samenwerking springen en bekijkt de mogelijkheid een relatie aan te gaan met de Spaanse club Real Murcia.

Murcia speelt momenteel in de Secunda Division en is zeer ambitieus. Het budget werd opgetrokken tot 20 miljoen Euro en er werd een nieuwe voetbaltempel neergepoot met 31000 zitjes. Een delegatie van Dender bezocht reeds de Spaanse club en dit weekend zou er een retour-bezoek op het menu staan, waarbij ook de voorzitter van de Spaanse tweedeklasser mee zou komen.

De uiteindelijke bedoeling van de samenwerking is uiteraard het sturen van jonge Spaanse talenten naar Dender om er een seizoen lang ervaring op te doen en ze klaar te stomen voor een carrière in de Spaanse eerste klasse.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties