Roeselare wint en staat zesde

Roeselare blijft het uitstekend doen in de eigen competitie. Dit keer was het in eigen huis te sterk voor Moeskroen. Davy Oyen zorgde diep in de tweede helft voor de winnende treffer. Door de overwinning komt de ploeg van Dirk Geeraerd op een zesde plaats terecht.

Een goed eerste half uur van beide ploegen die ervoor gingen, maar het heel fair hielden. Pas na een kwartier viel de eerste fout te noteren. De thuisploeg was in de eerste helft het gevaarlijkst en kwam dan ook verdiend op 1-0 na een strafschopdoelpunt van El Araichi. Moeskroen kwam na de openingstreffer even opzetten, maar de 1-0 bleef op het bord staan.

In de tweede helft was de eerste kans meteen raak. Hatchi kopte van dichtbij de gelijkmaker tegen de netten. De bezoekers namen het initiatief over van de thuisploeg en gingen op zoek naar een tweede treffer. In de slotfase kwam Custovic nog bijna bij de winnende treffer, maar het was aan de overkant Davy Oyen die voor de 2-1 zorgde. Opnieuw geen punten voor de afscheidnemende Gil Vandenbrouck.