Prso kan verder voetballen

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Prso kan verder voetballen
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Vorige week meldde Voetbalkrant.com nog dat de Kroaat Dado Prso moest vrezen voor het einde van zijn carrière. Maar gisteren kreeg de aanvaller van Glasgow Rangers goed nieuws te horen van de dokters. Hij zal nog een tijd door kunnen gaan met voetballen op het hoogste niveau.

Prso kampt al langere tijd met een knieblessure en even leek het er op dat de ex-international zou moeten vrezen voor zijn voetbalcarrière. Zijn zaakwaarnemer Ranko Stojic bevestigde het goede nieuws aan The Daily Record. "Dado kan zich nog minimaal anderhalf seizoen in de top van het internationale voetbal begeven. Ik heb ondertussen al met Dado gesproken en hij liet me weten dat hij zo lang mogelijk wil doorvoetballen en dat hij zich nu een stuk beter voelt. We zullen nu moeten afwachten wat de toekomst brengt, maar volgens de dokters zijn er geen risico's meer voor hem en voor de club", aldus Stojic. Prso beëindigde na het WK van afgelopen zomer al zijn interlandcarrière om minder last te hebben van blessures.

Of Prso ook de volgende seizoenen bij Glasgow Rangers te bewonderen zal zijn, is nog maar zeer de vraag. De Kroaat heeft een aflopend contract in Ibrox Park en de club heeft nog geen aanstalten gemaakt om dat contract ook te gaan verlengen.



Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Scottish Premier League

Nieuwste reacties