Riquelme half jaar terug naar eigen land

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Riquelme half jaar terug naar eigen land
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Juan Roman Riquelme keert voor zes maanden terug naar zijn vaderland Argentinië. Volgens de Argentijnse krant Clarín is de aanvallende middenvelder van Villarreal akkoord gegaan met een verhuur van zes maanden aan topclub Boca Juniors.

Riquelme heeft sinds 17 december geen minuut meer gespeeld voor El Submarino Amarillo omdat de Chileense coach Manuel Pellegrini van Villarreal vindt dat de spelmaker zich niet voldoende inzet. Zowel mentaal als fysiek is de 28-jarige middenvelder uit vorm en bovendien ligt Riquelme niet goed in de spelersgroep van de Spaanse eersteklasser.

Volgens Clarín moeten Boca Juniors en Villarreal onder elkaar nog een aantal details uitwerken. Eerst wilde Riquelme minimaal een jaar op uitleenbasis spelen bij Boca Juniors, maar de Argentijnse club wilde het liever op zes maanden houden.

Van Riquelme wordt verwacht dat hij de Boca Juniors vooral zal helpen tijdens de Copa Libertadores. Hij verhuisde in de zomer van 2002 naar FC Barcelona na zes jaar te hebben gevoetbald voor de gerenommeerde club uit Buenos Aires. Riquelme staat bij Villarreal nog onder contract tot de zomer van 2009.





Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties