'Valencia volgt Ajax-spitsen'

'Valencia volgt Ajax-spitsen'
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Volgens de Spaanse krant AS volgt de Spaanse eersteklasser FC Valencia de Nederlandse spitsen Ryan Babel en Klaas-Jan Huntelaar op de voet. De nummer drie uit de Primera Division wil nog een extra aanvaller aantrekken op het einde van het seizoen om de concurrentie op de Spanjaarden Fernando Morientes en David Villa te vergroten.

De 23-jarige Huntelaar staat al een tijdje op het lijstje van Valencia. Momenteel zit de ex-spits van SC Heerenveen in een dipje, maar de voorbije jaren scoorde hij wel doelpunten bij de vleet. In zijn 129 wedstrijden voor PSV Eindhoven, De Graafschap, AGOVV Apeldoorn, SC Heerenveen en Ajax Amsterdam scoorde hij 86 keer.

Ook een andere Ajax-speler, Ryan Babel wordt steeds meer in verband gebracht met de club uit de sinaasappelstad. Toch is de kans miniem dat de 20-jarige aanvaller bij de Amsterdamse club zal vertrekken aangezien hij onlangs nog maar zijn contract heeft verlengd. Babel, ondertussen al twaalf keer international voor Nederland, scoorde in 62 duels voor Ajax al twaalf keer.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties