We geloven massaal in Wasilewski

Yves Dekoning
| 0 reacties
We geloven massaal in Wasilewski
Foto: © SC

Voetbalkrant.com vroeg zijn lezers welke nieuwkomer het meeste impact zal hebben bij zijn nieuwe club. Maar liefst 40% van de stemmers sprak zijn vertrouwen in Marcin Wasilewski uit. Heeft Anderlecht bij Lech Poznan zijn Deus ex machina gevonden? De rechtsachter was de probleempositie bij Paarswit en Wasilewski maakte meteen indruk met twee doelpunten.

Op plaats twee belandde Jan Moons met 19% van de stemmen. De ervaren doelman kwam over van Racing Genk en moet Lierse redden van de degradatie. Lierse is de terugronde alvast goed begonnen met 6/9, Moons verloor alleen van ex-club Genk (3-0). 

Buiten bovenstaande duo stak niemand er echt boven uit in de pollresultaten. Bonfin Dante trok van Charleroi naar Standard, waar hij het vertrek van Oguchi Onyewu moet opvangen. Hij kreeg van 8% van de lezers het vertrouwen. Ook Kevin Roelandts mag op 8% rekenen, de jonge aanvaller van Club Brugge moet de aanval van Germinal Beerschot versterken.

Om mee te strijden voor Europees voetbal, en wie weet de titel, haalde KRC Jackson Coelho naar het Fenixs tadion. Amper 6% van de lezers gelooft dat de Braziliaanse goalgetter zware potten zal breken bij Racing. Yves Vanderhaeghe is nog niet versleten. Hij mocht weg bij Anderlecht en kan zich nu bewijzen bij Roeselare. Hij kreeg 4% van de uitgebrachte stemmen achter zijn naam. Verder geraakte niemand boven 3% uit.





    
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties