Martins bood zijn excuses aan

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Martins bood zijn excuses aan
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Obafemi Martins heeft aan de Nigeriaanse voetbalbond dan toch zijn excuses aangeboden. Dat deed de spits van het Engelse Newcastle United omdat hij vorige week niet kwam opdagen voor een interland zonder een reden te geven voor zijn afzegging.

Martins reisde vorige week wel naar Nigeria maar dan wel om zijn zieke moeder te bezoeken. Daarna vertrok hij meteen terug naar Engeland. De handelswijze van de aanvaller deed veel stof opwaaien bij de Nigeriaanse voetbalbond. De bondsvoorzitter verweet Martins dat hij respectloos handelde en dat hij geen plichtsbesef heeft. De kans is groot dat de aanvaller een lange tijd geschorst zal worden.

Martins heeft ondertussen zijn excuses aangeboden: "Ik wil mijn excuses aanbieden aan de Nigeriaanse voetbalbond. Ook ik vind het vervelend voor de spelers die mij moesten missen in een belangrijke wedstrijd. Het bezoeken van mijn moeder vind ik echter ook belangrijk. Als de bondscoach de volgende keer belt, zal ik gewoon meespelen. Puur omdat ik de nationale ploeg erg respecteer. Ik vind het een grote eer om voor Nigeria te spelen", aldus Martins.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties