Ivan De Witte in Studio 1

Anthony Van der Planken
| 0 reacties
Ivan De Witte in Studio 1
Foto: © SC

Volg KAA Gent nu via WhatsApp!

Zondagavond om 18 uur ontvangt AA Gent co-leider Racing Genk. AA Gent miste zijn competitiestart volledig. Het ging op de openingsspeeldag met 5-0 onderuit op het veld van Club Brugge en verloor het weekend erna op eigen veld van Moeskroen. Ondertussen is AA Gent goed op weg om dé revelatie van de Jupiler League te worden. Sommige kenners hebben van de Gentenaars al titelkandidaten gemaakt. Deelt voorzitter Ivan De Witte die mening? Frank Raes praat met de ambitieuze preses van AA Gent. De Witte en trainer Georges Leekens willen op lange termijn met elkaar voort werken om AA Gent op de voetbalkaart zetten. Om dat vertrouwen te bevestigen werd het contract van Leekens opengebroken tot 2011.

Nog later op die avond komt Zulte Waregem in actie, de enige Belgische club die Europees overwintert. Het team van Francky Dury moet op bezoek bij Cercle Brugge. Heeft Zulte Waregem de Uefa-bekermatch van donderdag tegen Newcastle al verteerd? Studio 1 op zondag toont de beelden.

De kenners die elke betwistbare fase, elk mooi doelpunt en elke splijtende pass ontleden zijn voetbaljournalist Filip Joos en ex-Club Brugge-speler Gert Verheyen.

In 'Pinanti is pinanti' zijn er al vier kwartfinalisten bekend. Vorige week was Jean-Marie Pfaff te sterk voor Eddy Voordeckers. Naast Pfaff hebben Alex Czerniatynski, Marc Vanderlinden en Henrik Andersen zich al geplaatst voor de kwartfinales. Zondag doen Wlodek Lubanski en Kenneth Brylle een gooi naar pinanti-roem.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties