Eupen ontvangt KV Mechelen

Bart Hermans
| 0 reacties
Eupen ontvangt KV Mechelen
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Eupen hoopt op een stunt tegen de bezoekers uit Mechelen. Nog niet zo lang geleden stonden ze op een mooie vierde plaats maar ondertussen is de ploeg van trainer Grosjean weggezakt naar een tiende plaats en moeten de spelers enkel nog spelen voor de winstpremies. De laatste wedstrijden haalden ze een vijf op vijftien. In eigen stadion versloegen ze voor de winterstop wel Dender en een paar weken geleden maakten ze het ook Antwerp knap lastig. Bij Eupen is er niemand geschorst. Wel moeten Keller,Rentmeister,Lebbe en Penga oppassen voor een derde gele kaart.
 
De bezoekers uit Mechelen liepen vorige week op een haartje na de tweede periodetitel mis en willen nu kost was kost die derde plaats veiligstellen en zo naar de eindronde gaan. De laatste wedstrijden behaalden ze een tien op vijftien. Trainer Peter Maes ziet Vanbelle en Iddi terugkeren uit schorsing. Ivens zal terug beschikbaar zijn na een kwetsuur. Asare en Kielo-Lezi zijn nog onzeker. Voor Van Zundert komt deze wedstrijd nog te vroeg. Er zijn geen geschorsten maar Van Hoevelen en Charaï moeten wel oppassen voor hun derde gele kaart. In de heenronde won KV Mechelen met 2-1 van Eupen.
 
Selectie KV Mechelen : Asare Nana (?), Biset Maxime, Charaï Issame, Crabeels Pieter, Dhont Bert, Dunkovic Antun, Goessens Kristof, Iddi Abdul Yakuni, Ivens Jonas, Kempeneer Kevin, Kielo Lezi Jean-Paul (?), Mellemans Jeroen, Vanbelle Wesley, Van Goethem Kenneth, Van Hoevelen Kenny, Van Zundert Bart, Vleminckx Bjorn, Werner Olivier.
 
Scheidsrechter: Nick Boelen
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties