Waar is Kovalenko?

Jelle Vereecke
| 0 reacties
Waar is Kovalenko?
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Lokeren zat voor de winterstop met een serieus spitsenprobleem... en heeft dat nu nog steeds. Ondanks het mooie voetbal wordt er amper gescoord door de mannen van Roger Lambrecht. Lokeren huurde nochtans een spits van Standard, maar die lijkt nu echter van de aardbol verdwenen.

Sporting Lokeren speelt zondag een belangrijke thuiswedstrijd tegen Anderlecht, want het heeft elk punt nodig. Opvallend in de wedstrijdkern is de afwezigheid van Serhiy Kovalenko. De Oekraïense spits werd voor een half jaar gehuurd van Standard, maar is nog amper aan speelminuten geraakt. Kovalenko viel in op Roeselare maar raakte amper een bal. Dat hij weinig ballen kreeg toegespeeld was waarschijnlijk een indicatie dat de Oekraïener niet goed in de groep ligt.

Kovalenko trainde enkele weken mee met de ploeg, maar de laatste dagen daagt hij niet meer op in Lokeren. De trainersstaf zegt van geen problemen te weten, maar het is duidelijk dat het karakter van de spits botst met de Lokerse werking. Waar Kovalenko nu zit is niet zeker. De spits is niet geblesseerd, maar komt ook al een tijdje niet meer opdagen op Daknam. Het zou heel goed kunnen dat de spits terug naar Luik is en nooit meer zal opdagen in Lokeren.             
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties