Manager: 'Vanden Borre blijft bij ons'

Anthony Van der Planken
| 0 reacties
Manager: 'Vanden Borre blijft bij ons'
Foto: © SC

Deze week meldden de Belgische kranten dat Anthony Vanden Borre gebroken had met manager Didier Frenay. Franco Jovino, Frenay's partner, ontkent dat echter met klem. Volgens hem is Frenay nog steeds Vanden Borres manager.

"Wij en wij alleen behartigen de belangen van Vanden Borre", zegt Jovino aan sporza.be. "De verhalen van de afgelopen weken zijn pure verzinsels. Een obscure manager uit Italië heeft zijn hoofd gek gemaakt. Maar alles is nu rechtgezet. Vanden Borre heeft niet met ons gebroken. Ik heb woensdag samen met Vanden Borre gegeten. Hij twijfelt veel dezer dagen, mentaal en sportief. En daar heeft Antonio Stina (Italiaanse manager, red.) gebruik van gemaakt. Stina ging naar Vanden Borre toe en beloofde hem zelfs Juventus. Vanden Borre tekende een papier, in het Italiaans. Hij verstond er geen jota van."

"Maar dat document is waardeloos. Vanden Borre blijft dus gewoon bij ons. Ik heb ook enkele zaken uitgepraat met Anthony: hij moet zich in eerste instantie concentreren op Anderlecht en weer basisspeler worden", besluit Jovino.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties