Fabregas wil ooit terug naar de roots

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Fabregas wil ooit terug naar de roots
Foto: © SC

Tegenover de Engelse website Skysports heeft Arsenal-speler Cesc Fabregas verteld dat hij ooit wil terugkeren naar waar het voor hem allemaal begon: FC Barcelona. De nog altijd maar 19-jarige middenvelder kan al langere tijd op belangstelling rekenen van zijn ex-ploeg.

"Ik weet nog niet waar ik zal staan over twee, drie of vier jaar. Ik ben er 19 en ik heb nog veel te leren. Het mag duidelijk zijn dat ik erg gelukkig ben bij Arsenal, maar ik kan niet voorspellen wat er gaat gebeuren in de toekomst", aldus Fabregas. De Spanjaard steekt zijn heimwee naar zijn geboortestreek niet weg. "Mijn familie en mijn vriendin wonen nog in Catalonië, terwijl ik in Londen woon. Soms is dat moeilijk voor een jonge voetballer, maar ik heb het hier in Engeland nog altijd naar mijn zin. Ik verwacht alleszins dat ik ooit in mijn carrière in het roodblauwe shirt van Barcelona zal spelen."

Fabregas werd op 16-jarige leeftijd door Arsenal weggeplukt bij de jeugdopleiding van FC Barcelona. Sindsdien heeft zijn carrière een ware vlucht genomen. Hij kon ondertussen al een basisplaats afdwingen bij zijn club Arsenal en ook in de Spaanse nationale ploeg is hij ondertussen een vaste waarde.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties