Perth Glory trekt vier spelers aan

Perth Glory trekt vier spelers aan
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Perth Glory heeft vier spelers in één keer aangetrokken. Het nieuws kwam naar buiten enkele dagen nadat Tony Sage, Brett McKeon en John Spence de club hadden overgenomen. De vier nieuwkomers zijn Anthony Danze, Billy Celeski, Dino Djulbic en Jimmy Downey.
 
Voor Danze is het een terugkeer naar de club die hij twee jaar geleden verlaten had voor het Engelse Crystal Palace. Ook voor Celeski is het een terugkeer. Het contract van de middenvelder werd eind vorig seizoen ontbonden, waarop hij terugkeerde naar de Bulleen Zebras. Nu krijgt de 22-jarige van Macedonische afkomst een nieuwe kans om zich te bewijzen op het hoogste Australische niveau.
 
De volgende nieuwkomer is verdediger Dino Djulbic die overkomt van South Melbourne. Ten slotte is er de jonge rechtermiddenvelder Jimmy Downey die zijn opleiding kreeg bij het Australisch Instituut voor Sport (AIS). Daarmee heeft Perth Glory al 15 spelers voor volgend seizoen onder contract, wat betekent dat er nog 5 plaatsen open zijn. De West-Australische club maakte ook van de gelegenheid gebruik om mee te delen dat het het contract van middenvelder Naum Sekulovski tot eind volgend seizoen heeft verlengd.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

The Championship

Nieuwste reacties