Lokeren moet eindelijk punten pakken

Kristof Blomme
| 0 reacties
Lokeren moet eindelijk punten pakken
Foto: © SC

Vrijdagavond wordt in de Jupiler League één duel gespeeld. Germinal Beerschot ontvangt Lokeren, dat onderaan het klassement bengelt, op Het Kiel. 

Germinal Beerschot kent een seizoen met ups en downs. Twee weken geleden vernederde het Club Brugge met 4-0, maar vorige week ging het weer met 1-0 de boot in bij Moeskroen. Het staat dan ook terecht op de achtste plaats. Lokeren kent vooral veel downs dit seizoen. Ook de komst van Muslin heeft niks aan het dramatische spelpeil van Lokeren veranderd. Het staat zestiende met amper twee punten meer dan Beveren, de voorlaatste in de stand. Een overwinning is dus broodnodig voor Lokeren. 

Bij Germinal Beerschot zijn Vermeerbergen, De Wree, Lolo, Monje, Maes en De Wilde er niet bij. Voorin wordt gerekend op nieuwbakken international Sterchele en Jurgen Cavens. Bij Lokeren zijn Vukomanovic en Filipovic ziek. Dufer moet dan weer afhaken met een verrekking. Ook Hasi moet geblesseerd langs de kant blijven. Voorin blijft het rekenen op Armoumen en Tambwé.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties