Brys: 'Lokeren weigerde mee te spelen'

Steurbaut Kersten
| 0 reacties
Brys: 'Lokeren weigerde mee te spelen'
Foto: © SC

Sporting Lokeren pakte gisteren op Het Kiel drie belangrijke punten mee in de strijd tegen de degradatie. Trainer Slavo Muslin was achteraf op de persbabbel uiteraard een tevreden man. "We waren voor een punt gekomen en nemen er drie mee naar huis", aldus Muslin. "De spelers hebben de ruimte goed gebruikt en Germinal Beerschot vergat aan te vallen. Ik wil mijn spelers voor hun goede wedstrijd. Dankzij een goede organisatie en hun motivatie hebben we gewonnen."

Aan de andere kant zat een minder gelukkig man. "Lokeren weigerde mee te spelen zodat we tegen een witte muur moesten opboksen. Ze hebben gewacht op onze fouten", analyseerde Marc Brys.  "Bij de tweede goal slaat onze verdediging een geweldige gaffel", is Brys niet mals voor zijn spelers. Het had echter ook anders kunnen verlopen. "We hadden weinig alternatieven om de muur te slopen, maar toch creëren we drie-vier kansen. Francois Sterchele moet scoren bij de terugspeelbal van Joao Carlos. Dan krijg je een andere match."

Is dit resultaat ontnuchterend na de 4-0 tegen Club Brugge? "We verliezen tweemaal tegen ploegen onderaan het klassement. Die liggen ons blijkbaar moeilijker. Tegen Club Brugge kregen we meer ruimte. Het missen van onze kansen heeft ons vandaag pijn gedaan.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties