'Fenerbahçe in pole voor Roberto Carlos'

Mathias Dumarey
| 0 reacties
'Fenerbahçe in pole voor Roberto Carlos'
Foto: © SC

De laatste maanden circuleerden al vaker geruchten dat de toekomst van de Braziliaanse flankverdediger Roberto Carlos in Istanbul ligt, met name bij de Turkse competitieleider Fenerbahçe SK. Volgens de zaakwaarnemer van Roberto Carlos overweegt de voormalige international om aan de Bosporus een contract te tekenen.

Dino Palasic, de zaakwaarnemer van Roberto Carlos, zei tegen de Turkse televisiezender NTV dat de kans groot is dat hij bij Fenerbahçe zal tekenen. "Het feit dat de club al langere tijd belangstelling toont, speelt een grote rol. Wanneer Fenerbahçe een aanbieding doet, zullen we deze als eerste bestuderen", aldus Palasic.

Na de verloren Champions League-partij tegen Bayern München bevestigde Roberto Carlos dat hij na elf jaar dienstverband Real Madrid wilde verlaten. De linkerflankverdediger is de kritiek op de club spuugzat en wil naar eigen zeggen weer gaan genieten van het spelletje, met andere woorden, hij wil niet elke week met tonnen druk op de schouders spelen.

Roberto Carlos ontving ook al aanbiedingen vanuit zijn vaderland en vanuit het geldparadijs Qatar, maar volgens Palasic zal hij daar niet op ingaan omdat zijn cliënt nog twee jaar op topniveau wil voetballen en dat kan alleen maar in Europa.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties