Conceiçao verbaast Preud'homme

Dries Olaerts
| 0 reacties
Conceiçao verbaast Preud'homme
Foto: © SC

Dat Sérgio Conceiçao geen gewone is weten we al langer. Ook voor diegenen die dagelijks met hem werken, zoals Standardcoach Michel Preud'homme, blijft het soms grote ogen trekken.

Enkele weken geleden viel de Portugese aanvoerder van de Rouches geblesseerd uit tijdens het treffen met Cercle Brugge. Sindsdien miste hij de bekerreturn tegen Antwerp en de competitiematchen tegen Gent en Roeselare. In Luik hoopte men de Maestro tijdig klaar te stomen voor de clash tegen aartsrivaal Anderlecht, maar dat was buiten Conceiçao zelf gerekend.


Dit weekend stond de rechterflank  immers aan de aftrap tijdens de prestigieuze oefenpot tegen Juventus Turijn, een match die Standard overigens met 3-2 won. De ex-speler van o.a. Lazio, Inter en Porto is dus speelklaar voor de thuiswedstrijd tegen Beveren komend weekend. 

"De wilskracht van Sérgio is enorm, het is niet de eerste maal dat  hij zoiets voor mekaar krijgt. Hij is nu eenmaal zo, waardoor hij dikwijls veel sneller dan verwacht terugkomt uit blessures", aldus Preud'homme. [ST]                      
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties