Schuster zegt: 'Mourinho straks trainer van Real'

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Schuster zegt: 'Mourinho straks trainer van Real'
Foto: © SC

Bernd Schuster, één van de kandidaten om volgend seizoen Fabio Capello op te volgen als trainer van Real Madrid, heeft laten verstaan in de Spaanse media dat de Portugees José Mourinho, nu nog aan de slag bij Chelsea FC, volgend seizoen de troepen van de 'Koninklijke' zal coachen.

Volgens het Duitse persagentschap DPA lag nochtans de huidige coach van Getafe in pole position om de nieuwe trainer te worden van Real. De 47-jarige Duitser zou zelfs een voorcontract op zak hebben, maar dat ontkent Schuster in alle talen. 

De positie van de huidige trainer Fabio Capello staat nog altijd ter discussie bij Real, maar in de slotfase van de competitie maakt de club uit de Spaanse hoofdstad plots wel weer kans op de landstitel. Op het einde van dit seizoen zouden Capello en het bestuur nog eens met elkaar samenzitten om hun verdere bedoelingen aan elkaar duidelijk te maken.

Schuster liet ook weten dat José Mourinho de strijd zal winnen om het trainerschap van Real Madrid en dat de kans zéér groot is dat de flamboyante oefenmeester volgend seizoen de Madrilenen weer naar de successen van weleer moet leiden.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties